Ajankohtaista

Katajanokan Laituri yleisön suosikki Tekla BIM Awards Suomi 2024 -kilpailussa

Katajanokan Laituri sai Tekla BIM Awards Suomi 2024 -kilpailussa kunniamaininnan ja oli yleisön suuri suosikki. Voittajaksi valittiin tänä vuonna Kruunuvuorensilta. Onnea voittajalle!

Lue koko juttu

Suomen suurin rakennushanke Keskon logistiikkakeskus Onnela on noussut harjakorkeuteen

Haahtela toimii päätoteuttajana ja projektinjohtajana Suomen tämän hetken suurimmassa rakennushankkeessa Hyvinkäällä, jossa vietettiin 30.5. harjannostajaisia reilun 250 työntekijän kesken.

Lue koko juttu

Haahtelan simulaatioteknologia Realaizerille ensimmäiset sertifioidut käyttäjät

Realaizer-teknologian hyödyntäminen käytännössä vaatii uudenlaista toimintamallia, jossa rakennushankkeita ohjataan tavoitteellisesti ja ennakoivasti jatkuvasti päivittyvän tilannekuvan avulla. Visiomme mukaisen toimintamallin saaminen osaksi rakennusalan käytäntöjä edellyttää osaavia ja ammattimaisia kumppaneita, jotka todennamme uuden sertifikaatin avulla. Aloitamme syksyllä 2024 kaikille avoimet Realaizerin-sertifikointi koulutukset.

Lue koko juttu

Etsimme  markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan markkinoinnin tiimiämme

Haku on päättynyt 9.6.2024. Onko sinulla kokemusta markkinoinnin ja viestinnän rajapinnasta? Onko tekstin tuottaminen sinulle tuttua? Oletko taitava koordinoimaan markkinoinnin projekteja? Jos vastasit kolme kertaa ”kyllä”, niin jatka lukemista – tämä paikka voi olla sinua varten! Etsimme  markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan markkinoinnin tiimiämme.

Lue koko juttu

Kiinteistömarkkinoiden kupla puhjennut: rakentamisen hintataso on vuodessa pudonnut 15 % 

Raken­nusalan tulevaisuuden odotukset vuodelle 2024 ovat aivan alamaissa ja pitävät rakentamisen tuotanto­ketjun katteet alhaalla.

Lue koko juttu

Exceleistä innostuva työmaainsinööri Anni Keskisimonen

Haahtelassa hoitaa työmaainsinöörin tehtäviä tällä hetkellä kymmenkunta henkilöä eri hankkeissamme. Työmaainsinöörit pitävät huolta, että työmaa etenee suunnitelmien mukaan. Yksi heistä on Anni Keskisimonen.

Lue koko juttu

Kestävän kehityksen asiantuntija Maria Tepponen

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti päästöttömämpää rakentamista. Siihen tarvitsemme vahvaa osaamista ja vastuullisen rakentamisen ymmärtämistä. Maria Tepponen on yksi asiantuntijoistamme.

Lue koko juttu

Business Finland rahoittaa merkittävällä summalla Haahtelan vastuullisen rakentamisen tutkimusta

Tutkimusprojektin tavoitteena on yksittäisen kiinteistön rakentamisen sekä elinkaaren päästöjen arvioinnin ja ohjaamisen mahdollistaminen jo ennen rakennuksen varsinaista suunnittelua.

Lue koko juttu

Realaizer-ohjelmiston käyttöliittymäkehityksestä vastaava Kimmo Koski

Ohjelmistotoimintamme pääpaino on tällä hetkellä rakennuksen simulaatiomalli Realaizer. Yksi kehittäjistämme on Kimmo Koski.

Lue koko juttu

Haahtelan simulaatioteknologia Realaizer uudistaa tavan ajatella rakentamista

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oikeat ja toteuttamiskelpoiset investoinnit ja onnistumaan rakennushankkeissaan sekä kiinteistönhallinnassaan paremmin. Haahtelan Realaizer kertoo rakennusten ja rakentamisen taloudelliset ja ekologiset vaikutukset ja täydentää kaiken sen, mitä et vielä tiedä.

Lue koko juttu