Johdamme projektit poikkeuksellisella osaamisella

Johdamme rakentamisen projektit asiakkaan kanssa yhdessä määritettyihin tavoitteisiin. Ohjaamme hankkeet alusta loppuun – aina hankesuunnittelusta työmaan johtamiseen kustannuksia ja aikataulua halliten.

1

Tarpeista lähtevät tavoitteet

Autamme rakennuksen tilaajaa ymmärtämään todelliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet. Rakennamme vain tarpeeseen.

2

Joustava prosessi

Olemme jatkuvasti tilaajan ja käyttäjän kanssa samalla puolella pöytää avoimessa vuoropuhelussa.

3

Päätöksenteko asiakkaalla

Johdamme hankkeet alusta loppuun – suunnittelusta työmaan johtamiseen. Kustannuksia ja aikataulua halliten tilaajan tavotteita kohden.

Rakennamme tiedolla ja kokemuksella

Hyvinkään logistiikkakeskus, Kesko

Keskon logistiikkakeskus

Logistiikkakeskus on Keskon kaikkien aikojen suurin rakennushanke ja suurimpia Suomessa meneillään olevia rakennushankkeita.

Lue lisää
katajanokan laituri

Katajanokan laituri

Katajanokan Laituri on suomalaisen puurakentamisen ja vastuullisen rakentamisen käyntikortti.

Lue lisää

Tanssin talo

Helsingistä puuttui tanssitaiteen oma talo, pitkään odotettu rakennusprojekti saikin alkunsa vihdoin 2019 ja valmistui käyttöön 2021.

Lue lisää

Toteutettuja hankkeita

200+

Hankkeiden arvo

4 mrd €

Palkitut hankkeet

50+

Ilmoittaudu urakoitsijaksi Haahtelan toteuttamaan hankkeeseen

Projektinjohtopalvelumme toimii useiden eri hankkeiden päätoteuttajana pääkaupunkiseudulla. Projektimme tarjoavat osaurakoihin osallistuville yrityksille mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja samalla merkittäviä referenssikohteita. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan hankkeisiimme urakoita, ota meihin yhteyttä klikkaamalla alta tai lähettämällä viestiä hankinnat@haahtela.fi sähköpostiin.

Ajankohtaista

Katajanokan Laituri yleisön suosikki Tekla BIM Awards Suomi 2024 -kilpailussa

Katajanokan Laituri sai Tekla BIM Awards Suomi 2024 -kilpailussa kunniamaininnan ja oli yleisön suuri suosikki. Voittajaksi valittiin tänä vuonna Kruunuvuorensilta. Onnea voittajalle!

Lue lisää

Suomen suurin rakennushanke Keskon logistiikkakeskus Onnela on noussut harjakorkeuteen

Haahtela toimii päätoteuttajana ja projektinjohtajana Suomen tämän hetken suurimmassa rakennushankkeessa Hyvinkäällä, jossa vietettiin 30.5. harjannostajaisia reilun 250 työntekijän kesken.

Lue lisää

Haahtelan simulaatioteknologia Realaizerille ensimmäiset sertifioidut käyttäjät

Realaizer-teknologian hyödyntäminen käytännössä vaatii uudenlaista toimintamallia, jossa rakennushankkeita ohjataan tavoitteellisesti ja ennakoivasti jatkuvasti päivittyvän tilannekuvan avulla. Visiomme mukaisen toimintamallin saaminen osaksi rakennusalan käytäntöjä edellyttää osaavia ja ammattimaisia kumppaneita, jotka todennamme uuden sertifikaatin avulla. Aloitamme syksyllä 2024 kaikille avoimet Realaizerin-sertifikointi koulutukset.

Lue lisää

Vastuullisuus Haahtelassa

Haahtelan toiminta on vuodesta 1985 lähtien tähdännyt kestävään kehitykseen ja vastuulliseen, tehokkaaseen rakentamiseen – emme rakenna turhaa. Vastuullisuus meille on lojaliteettia asiakkaita, omaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Vastuullisuus on meille arvokysymys, se on sisäänrakennettuna kaikkeen tekemiseemme, ihan joka päivä. Koemme tärkeäksi kehittää koko kiinteistö- ja rakennusalaa, ei vain omaa toimintaamme. Haluamme edistää asiakkaidemme vastuullisuutta konkreettisilla toimintatapojen muutoksilla suunnittelupöydältä rakennustyömaalle ja kiinteistön koko elinkaaren ajalle.