Johdamme projektit poikkeuksellisella osaamisella

Johdamme rakentamisen projektit asiakkaan kanssa yhdessä määritettyihin tavoitteisiin. Ohjaamme hankkeet alusta loppuun – aina hankesuunnittelusta työmaan johtamiseen kustannuksia ja aikataulua halliten.

1

Tarpeista lähtevät tavoitteet

Autamme rakennuksen tilaajaa ymmärtämään todelliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet. Rakennamme vain tarpeeseen.

2

Joustava prosessi

Olemme jatkuvasti tilaajan ja käyttäjän kanssa samalla puolella pöytää avoimessa vuoropuhelussa.

3

Päätöksenteko asiakkaalla

Johdamme hankkeet alusta loppuun – suunnittelusta työmaan johtamiseen. Kustannuksia ja aikataulua halliten tilaajan tavotteita kohden.

Rakennamme tiedolla ja kokemuksella

Hyvinkään logistiikkakeskus, Kesko

Keskon logistiikkakeskus

Logistiikkakeskus on Keskon kaikkien aikojen suurin rakennushanke ja suurimpia Suomessa meneillään olevia rakennushankkeita.

Lue lisää
katajanokan laituri

Katajanokan laituri

Katajanokan Laituri on suomalaisen puurakentamisen ja vastuullisen rakentamisen käyntikortti.

Lue lisää

Tanssin talo

Helsingistä puuttui tanssitaiteen oma talo, pitkään odotettu rakennusprojekti saikin alkunsa vihdoin 2019 ja valmistui käyttöön 2021.

Lue lisää

Toteutettuja hankkeita

200+

Hankkeiden arvo

4 mrd €

Palkitut hankkeet

50+

Ilmoittaudu urakoitsijaksi Haahtelan toteuttamaan hankkeeseen

Projektinjohtopalvelumme toimii useiden eri hankkeiden päätoteuttajana pääkaupunkiseudulla. Projektimme tarjoavat osaurakoihin osallistuville yrityksille mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja samalla merkittäviä referenssikohteita. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan hankkeisiimme urakoita, ota meihin yhteyttä klikkaamalla alta tai lähettämällä viestiä hankinnat@haahtela.fi sähköpostiin.

Ajankohtaista

Kiinteistömarkkinoiden kupla puhjennut: rakentamisen hintataso on vuodessa pudonnut 15 % 

Raken­nusalan tulevaisuuden odotukset vuodelle 2024 ovat aivan alamaissa ja pitävät rakentamisen tuotanto­ketjun katteet alhaalla.

Lue lisää

Exceleistä innostuva työmaainsinööri Anni Keskisimonen

Haahtelassa hoitaa työmaainsinöörin tehtäviä tällä hetkellä kymmenkunta henkilöä eri hankkeissamme. Työmaainsinöörit pitävät huolta, että työmaa etenee suunnitelmien mukaan. Yksi heistä on Anni Keskisimonen.

Lue lisää

Kestävän kehityksen asiantuntija Maria Tepponen

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti päästöttömämpää rakentamista. Siihen tarvitsemme vahvaa osaamista ja vastuullisen rakentamisen ymmärtämistä. Maria Tepponen on yksi asiantuntijoistamme.

Lue lisää

Vastuullisuus Haahtelassa

Haahtelan toiminta on vuodesta 1985 lähtien tähdännyt kestävään kehitykseen ja vastuulliseen, tehokkaaseen rakentamiseen – emme rakenna turhaa. Vastuullisuus meille on lojaliteettia asiakkaita, omaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Vastuullisuus on meille arvokysymys, se on sisäänrakennettuna kaikkeen tekemiseemme, ihan joka päivä. Koemme tärkeäksi kehittää koko kiinteistö- ja rakennusalaa, ei vain omaa toimintaamme. Haluamme edistää asiakkaidemme vastuullisuutta konkreettisilla toimintatapojen muutoksilla suunnittelupöydältä rakennustyömaalle ja kiinteistön koko elinkaaren ajalle.