Perustamme palvelumme tutkittuun tietoon ja monipuoliseen kokemukseemme

Olemme konkretisoineet tekemämme tutkimuksen sekä lukuisten monimutkaisten projektien kokemukset palveluiksi, jotka mahdollistavat asiakkaidemme onnistumisen sekä hankkeiden kokonaiskuvan hallinnan poikkeuksellisen kestävällä tavalla. Riippumattoman osaamisemme avulla autamme asiakkaitamme heidän tavoitteensa huomioiden.

Pitkäjäntäisen tutkimustyömme tuloksena on syntynyt erilaisia ratkaisuja kiinteistö- ja rakentamistalouden haasteisiin, joita asiakkaamme kohtaavat. Perustamme palvelumme tutkittuun tietoon ja vuosikymmenten kokemukseen monimutkaisista hankkeista. Näiden avulla osaamme ratkaista asiakkaidemme ongelmia laajasti. Pystymme kertomaan, mitä on järkevää tehdä ja miten tavoitteet saavutetaan käyttäjät ja tilaaja huomioiden.

Ratkaisemme tilaajan ja omistajien tilatarpeita: kannattaako ostaa, vuokrata, tehostaa toimintaa, rakentaa uutta vai korjata vanhaa kiinteistöä. Voimme määrittää investointien alkuvaiheen kustannusarviot, vaikutuksen elinkaaren hiilijalanjälkeen tai käyttäjien toimintaan sopivat tilat. Tarjoamme asiakkaillemme laajasti rakennus- ja kiinteistöalaan liittyvää tietoa, neuvonantoa, palveluita ja teknologiaa.

Rakennamme vain tarpeeseen

Onnistumme, sillä meillä on tietoa ja osaamme hyödyntää sen, niin että asiakkaamme saavat juuri sitä, mitä tarvitsevat. Perustamme palvelumme ja tuotteemme sen pohjalle, että tarve ja tavoitteet määrittävät kaiken, rakennamme vain tarpeeseen ja autamme asiakkaitamme näkemään, mikä on heidän kannaltaan järkevää. Toimintamallimme määrittelemme seuraavasti:

1.

Tunnistetaan ja määritetään tarve.

2.

Määritetään tarpeen toteuttamiseen järkevä resurssien määrä.

3.

Asetetaan toiminnalle tavoitteet.

4.

Ohjataan antamalla jatkuvasti palautetta.

5.

Ohjataan jatkuvasti sekä varmistetaan tavoitteiden toteutuminen.

Tutustu palveluihimme

Johdamme projektit poikkeuksellisella osaamisella

Johdamme rakentamisen projektit asiakkaan kanssa yhdessä määritettyihin tavoitteisiin. Ohjaamme hankkeet alusta loppuun – aina hankesuunnittelusta työmaan johtamiseen kustannuksia ja aikataulua halliten.

Lue lisää
Haahtelan tiimi

Toimimme strategisena neuvonantajana kiinteistö- ja tilatarpeissa

Kun haasteet ovat monimutkaisia tarvitaan kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Parhaisiin ratkaisuihin päästään syvällisellä analyysillä ja pureutumalla ongelmien alkujuuriin.

Lue lisää

Kehitämme järkeviä hankkeita tasapainoittamalla tavoitteet ja reunaehdot

Hankekehitys ja hankesuunnittelu ovat ajankohtaisia silloin kun tarve hankkeelle on tiedossa, mutta on epäselvää, mikä on paras ratkaisu toteuttamiselle.

Lue lisää

Kysy lisää palveluistamme

Haluat kuulla lisää palveluistamme tai miten muutoin voisimme sinua auttaa? Mikäli et löydä palveluistamme juuri sinulle sopivaa ratkaisua, olethan meihin yhteydessä.

Vastuullisuus Haahtelassa

Haahtelan toiminta on vuodesta 1985 lähtien tähdännyt kestävään kehitykseen ja vastuulliseen, tehokkaaseen rakentamiseen – emme rakenna turhaa. Vastuullisuus meille on lojaliteettia asiakkaita, omaa henkilöstöä ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Vastuullisuus on meille arvokysymys, se on sisäänrakennettuna kaikkeen tekemiseemme, ihan joka päivä. Koemme tärkeäksi kehittää koko kiinteistö- ja rakennusalaa, ei vain omaa toimintaamme. Haluamme edistää asiakkaidemme vastuullisuutta konkreettisilla toimintatapojen muutoksilla suunnittelupöydältä rakennustyömaalle ja kiinteistön koko elinkaaren ajalle.