EtusivuTuotteetKoulutukset

Kehitä osaamistasi koulutuksillamme

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kiinteistö- ja rakentamistalouden kehittämisen tuotteita ja tuemme niiden käyttöä koulutustemme avulla. Kevään 2024 koulutukset olivat huhtikuun aikana, mikäli sinua kiinnostaa koulutuksemme, otathan meihin yhteyttä.

Tavoitehinnan laadinta

Ti 23.4.2024 klo 9-16
Virtuaalikoulutus Teamsissä

Kurssin sisältö: Kurssin tavoitteena on oppia Kustannustieto TAKU -ohjelman tavoitehintamenettelyn käyttö. Kurssilla laaditaan uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen tavoitehinta sekä ylläpitokustannusten laskelma esimerkkien mukaisesti Kustannustieto TAKU-ohjelmalla. Tavoitehinnalla saadaan asetettua hankkeelle realistinen budjetti, jolle suunnitteluvaiheessa haetaan tavoitteen alittava ratkaisu. Lisäksi kurssilla käydään läpi Rakennusosa-arviota. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on  neljä henkilöä tai enemmän. Kurssi pidetään Teamssissa ja osallistujille jaetaan linkki ilmoittautumisen jälkeen.

Kenelle sopii: Asiantuntijoille, jotka käyttävät Kustannustieto TAKU-ohjelmiston tavoitehintamenettelyä esim. talonrakennushankkeiden budjetoinnissa tai suunnittelun ohjauksessa.

Rakennusosa-arvion laadinta

Ke 24.4.2024 klo 9-16
Virtuaalikoulutus Teamsissä

Kurssin sisältö: Kurssin tavoitteena on Rakennusosa-arvion laadinnan oppiminen Kustannustieto-ohjelman avulla sekä talonrakennuksen suunnittelun ohjauksen ja johtamisen oppiminen. Kurssilla opetetaan kuinka suunnittelulle asetetaan hintatavoitteet eri suunnittelun vaiheissa, kuinka asetettujen hintatavoitteiden lunastaminen testataan ja kuinka suunnitelmia voi kehittää. Suunnitelmien taloudellisuuden arvostelemiseen käytetään hyväksi Kustannustieto Taku-ohjelman sisältämää Rakennusosa-arviota. Kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on yli neljä henkilöä. Kurssi pidetään Teamssissa ja osallistujille jaetaan linkki ilmoittautumisen jälkeen.

Kenelle sopii: Asiantuntijoille, jotka käyttävät työssään rakennusosa-arviomenettelyä, kuten rakennuttajapäälliköt, -insinöörit, kustannuslaskijat, työmaainsinöörit. Suosittmme, että Tavoitehinnan laadinta-kurssi on läpikäyty ennen osallistumista Rakennusosa-arvio-kurssille.

Isabella-kortteli julkisivun yksityiskohta

Haluatko kuulla tarkemmin koulutuksistamme?

Mikäli et löydä sopivaa koulutusta, voimme räätälöidä kurssin sisällön tarpeesi mukaan.

Olethan meihin tällöin yhteydessä:
sähköpostilla koulutus@haahtela.fi
puhelimitse 0201 101 200
(ma-pe klo 08.00-16.00)