EtusivuHaahtelaMe

Haahtelassa viihdytään

Meitä on yli 170 eri alojen ammattilaista, jotka kehittävät ja johtavat asiakkaidemme projekteja ja jalostavat tutkitun tiedon palveluiksi ja ohjelmistoiksi asiakkaillemme.

Meillä henkilökunnasta huolehditaan ja välitetään. Haahtelassa viihdytäänkin erinomaisesti – monien Haahtela-ura on kestänyt yli 20 vuotta. Haluamme osoittaa pieninkin päivittäisin teoin, että meille henkilökuntamme tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Bulevardin toimistollamme on mm. oma kokki, joka valmistaa päivittäin lounaan ravintolassamme. Perjantain kakkukahvit ja monet muut yhteisöllisyyteen ja yhteiseen viihtyvyyteen satsaavat hetket ovat meille tärkeitä ja niistä pidetään kiinni.

Yrityksenä olemme jatkuvasti kehittyvä, jossa jokaisella on mahdollisuus ideoida ja päästä mukaan luomaan uutta asiakkaidemme hyväksi. Puhallamme yhteen hiileen ja viemme rohkeasti ideoita toteutukseen saakka. Meillä et törmää turhaan byrokratiaan vaan istut samassa lounaspöydässä toimitusjohtajan kanssa. Monet Haahtelassa kävijät kehuvatkin toimistomme ilmapiiriä ja tunnelmaa – ja usein jäävätkin kahvikupposelle meille.

Meitä haahtelalaisia on jo yhteensä hitusen yli

170

Olemme tutkitusti myös tyytyväisiä työhömme

4,2/5

Moni meistä suositteleekin Haahtelaa työpaikkana

93%

Tutustu Haahtelan asiantuntijoihin

Haahtelassa työskentelee eri alojen osaajia: arkkitehtejä, matemaatikkoja, ohjelmoijia, insinöörejä sekä hallinnon- ja liiketoiminnan ammattilaisia. Parasta Haahtelassa työskentelyssä on, että pääsee tekemään merkityksellistä työtä ja saa tukea työkavereilta. Olemme koonneet yhteen osaavien asiantuntijoidemme kertomuksia omasta työstään. Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea Haahtelassa pääsee työpäivän aikana tekemään!

Kimmo Koski

Kimmo Koski

Realaizerin käyttöliittymäkehityksestä vastaava

Ohjelmistotoimintamme pääpaino on tällä hetkellä rakennuksen simulaatiomalli Realaizerin kehityksessä. Kimmo vastaa teknologian käyttöliittymän kehityksestä.

Lue lisää
Maria Tepponen, kestävän kehityksen asiantuntija

Maria Tepponen

Projektipäällikkö, vastuullisuus ja hankekehitys

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti päästöttömämpää rakentamista. Siihen tarvitsemme vahvaa osaamista ja vastuullisen rakentamisen ymmärtämistä. Maria on yksi asiantuntijoistamme.

Lue lisää
Anni Keskisimonen työmaainsinööri

Anni Keskisimonen

Työmaainsinööri

Haahtelassa hoitaa työmaainsinöörin tehtäviä tällä hetkellä kymmenkunta henkilöä eri hankkeissamme. Työmaainsinöörit pitävät huolta, että työmaa etenee suunnitelmien mukaan. Yksi heistä on Anni.

Lue lisää
Lasse Kankaanpää

Lasse Kankaanpää

UX-suunnittelija

Oletko koskaan ajatellut, mitä kaikkea osaamista on rakennuksien takana? Monestihan tulee mieleen työmaat ja arkkitehdit, mutta yhden rakennuksen pystyyn saamiseen liittyy paljon muutakin. Esimerkiksi UX-suunnittelua.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikkamme. Jos juuri nyt ei ole tarjolla sinulle sopivaa paikkaa, voit lähettää meille tiedot itsestäsi lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Haluat kuulla lisää Haahtelan kulttuurista tai mahdollisuudesta työskennellä meillä? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai jos haluat kysyä tarkemmin jostain asiasta, olethan meihin yhteydessä.