Sijaisvälitys

Parempi tapa yhdistää työ ja sen tekijät

 

Contactor Sijaisvälitys™ tukee liiketoimintasi kasvua mahdollistamalla asiakkaillesi helpon tavan tilata työtä. Tehosta keikka- ja vuokratyövoiman hallintaa antamalla järjestelmän löytää oikeat työntekijät työvuoroihin nopeasti ja tasapuolisesti.

Ota yhteyttä

Kustannukset minimiin –
työ löytää tekijänsä

Minimoi manuaalisen työn tarve ja anna järjestelmän yhdistää työ ja sopivat työntekijät.

Tyytyväisemmät
työntekijät

Järjestelmä huomioi työntekijöiden vuorotoiveet vuoroja täyttäessään. Automaattisilla työvuoroehdotuksilla varmistetaan työntekijöiden tasapuolinen kohtelu.

Tyytyväiset asiakkaat –
liiketoiminta kasvuun

Asiakkaasi syöttävät työvoimatarpeensa vaivattomasti järjestelmään, josta työntekijät voivat varata taitojaan vastaavia työvuoroja.

Työvuorotilaus muutamalla klikkauksella

Työvuorotilauksille voidaan asettaa kriteereitä kuten ammattinimike tai tietty erikoisosaaminen. Tilaukset voivat olla vain muutaman tunnin pituisia tai pitkiä, usean kuukauden pituisia määräaikaisia työsuhteita.

Työvuorojen täyttö vaivattomasti

Ehdota työvuoroja valitsemillesi työntekijöille tai anna järjestelmän ehdottaa vuoroa automaattisesti sopiville työntekijöille. Voit myös avata vuoron varattavaksi tietyille työntekijäryhmille valitsemassasi järjestyksessä.

Työvuorot suoraan puhelimeen

Kun työntekijöillä on käytössään Contactor-mobiilisovellus, järjestelmä lähettää heille ehdotukset push-viesteinä. Vuoroehdotuksia voidaan lähettää myös tekstiviesteillä, jos mobiilisovellusta ei ole asennettu.


Haahtela® Contactor -ohjelmistoa käyttävät mm.