Etusivu Ajankohtaista

Haahtelan mallinnusohjelmisto Realaizer uudistaa tavan ajatella rakentamista

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oikeat ja toteuttamiskelpoiset investoinnit ja onnistumaan rakennushankkeissaan sekä kiinteistönhallinnassaan paremmin.

Olemme kehittäneet rakennuksen simulaatioteknologiaa eli mallinnusohjelmistoamme. Toimme vuoden 2024 alussa uusia ominaisuuksia simulaatiomallinnukseen ja vaihdoimme myös ohjelmistomme nimen Haahtela TVD:stä Realaizeriksi. Muutos ei vaikuta asiakkaidemme palveluihin tai nykyisiin sopimuksiin.

Haahtelan Realaizer kertoo rakennusten ja rakentamisen taloudelliset ja ekologiset vaikutukset. Realaizer on rakennuksen simulaatio, joka täydentää kaiken sen, mitä et vielä tiedä jo ennen varsinaisen suunnittelun aloittamista. Tavoitteemme on luoda koko kiinteistö- ja rakennusalalle uusi standardi, joka auttaa arvioimaan, minkä tahansa kiinteistön arvon, kulut ja CO2-päästöt hankkeen missä vaiheessa tahansa. Tarjoamme puolueettoman tiedon kaikille päätöksentekijöille, jotta on helpompaa ymmärtää, millaisia rakennuksia tarvitaan ja paljonko niihin kannattaa investoida.

Realaizeriin uusia ominaisuuksia vuonna 2024

Simulaatioteknologian kehitys jatkuu ja nykyisten toiminnallisuuksien lisäksi tuomme tuotteeseen vuonna 2024 uusia ominaisuuksia kiinteistöjen omistajille. Jatkossa tarjoamme kiinteistönomistajille mahdollisuuden suunnittella investoinnit, korjaukset ja kiinteistön ylläpidon Realaizerin avulla. Erilaisten vaihtoehtojen luominen ja vertailu onnistuu helposti. Kaikki tämä lisää kiinteistön taloudellista ja ympäristöllistä arvoa: hallitse kuluja ja vähennä hiilijalanjälkeä.

Realaizerin avulla erilaisten rakennushankkeeseen ja kiinteistön kehitykseen vaikuttavien päätösten seuraukset ovat helposti nähtävissä. Realaizerin avulla vältetään huonot investoinnit ja onnistutaan niissä, jotka aloitetaan.

Haluatko Realaizerin käyttöösi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Simulaatiomallin avulla tietoa päätösten tueksi

Käytämme projekteissamme Realaizer-ohjelmistoa. Realaizerin simulaatio tekee periaatteellisten vaihtoehtojen ja päätösten seuraukset mitattavaksi ilman aikaavievää suunnittelutyötä. Se näyttää, miten eri suunnitteluratkaisut vaikuttavat kustannuksiin ja päästöihin sekä mahdollistaa niiden vertailun.

Lue lisää

Haahtelan mallinnusohjelmisto Realaizer uudistaa tavan ajatella rakentamista

Haahtelan Realaizer kertoo rakennusten ja rakentamisen taloudelliset ja ekologiset vaikutukset. Realaizer on rakennuksen simulaatio, joka täydentää kaiken sen, mitä et vielä tiedä.

Lue lisää

Käyttäjätutkimukset ohjaavat UX-suunnittelija Lasse Kankaanpään työtä

Oletko koskaan ajatellut, mitä kaikkea osaamista on rakennuksien takana? Monestihan tulee mieleen työmaat ja arkkitehdit, mutta yhden rakennuksen pystyyn saamiseen liittyy paljon muutakin. Esimerkiksi UX-suunnittelua.

Lue lisää

Kestävän kehityksen asiantuntija Maria Tepponen

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti päästöttömämpää rakentamista. Siihen tarvitsemme vahvaa osaamista ja vastuullisen rakentamisen ymmärtämistä. Maria Tepponen on yksi asiantuntijoistamme.

Lue lisää