Etusivu Ajankohtaista

Etsimme  markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan markkinoinnin tiimiämme

Haku on päättynyt 9.6.2024. Onko sinulla kokemusta markkinoinnin ja viestinnän rajapinnasta? Onko tekstin tuottaminen sinulle tuttua? Oletko taitava koordinoimaan markkinoinnin projekteja? Jos vastasit kolme kertaa ”kyllä”, niin jatka lukemista – tämä paikka voi olla sinua varten!

Etsimme  markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan markkinoinnin tiimiämme. Tiimiä vetää Petra Lassila, joka vastaa Haahtelalla brändistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Tiimissä on Petran lisäksi visuaalinen suunnittelija, joka huolehtii markkinoinnin ja viestinnän visuaalisesta ulottuvuudesta.

Uutena tiiminjäsenenä yksi tärkeimmistä vastuistasi tulee olemaan markkinointi- ja viestintämateriaalien laatiminen. Otat koppia sisältöjen toteuttamisesta kokonaisuudessaan – huolehdit aikatauluttamisesta, haastattelet asiantuntijoita, kirjoitat tekstejä, viimeistelet sisältöjä yhdessä tiimin kanssa ja lopuksi julkaiset valmiit tuotokset. Pääset hyödyntämään koordinointitaitojasi myös laajemmin – Haahtelan tiimi kaipaa tällä hetkellä osaajaa, joka on taitava pitämään lankoja käsissään esimerkiksi tapahtumien koordinoinnin suhteen. Tämä on oikea paikka sinulle, jos järjestyksen luominen, kollegoiden ajan tasalla pitäminen sekä yksityiskohtien huomioiminen on sinulle luontevaa ja mielekästä.

”Tässä tehtävässä ei tarvitse olla mikään merisiili, jonka piikit ulottuvat joka markkinoinnin nurkkaukseen. Tärkeintä on vahva kirjoitustaito, koordinoiva työote ja sellainen positiivinen asenne, että kaikkeen löytyy ratkaisu.”  -Petra Lassila, Head of Brand, Marketing & Communications.

Työsi keskiössä on muun muassa: uutiskirjeiden, artikkeleiden ja oppaiden suunnittelu, kirjoittaminen ja julkaisu sekä edellämainitun sisällöntuotannon suunnittelu ja koordinointi. Lisäksi suunnittelet ja tuotat presentaatioita ja esitteitä myynnin tai asiantuntijoiden työn tueksi. Tarvitsemme apua myös markkinointi- ja viestintämateriaalien tiedostonhallintaan ja markkinoinnin materiaalien ylläpitoon, ja ne tehtävät tulevatkin olemaan vastuullasi. Autat tiimiä tapahtumajärjestelyiden koordinoinnissa ja toteuttamisessa sekä verkkosivujen sisältöjen ylläpidossa. Linkedin-osaaminen on plussaa.

Rekrytoinnissa meitä auttaa Minjon, ja suosittelemmekin tutustumaan tarkemmin tehtävän kuvaan, Haahtelan tarjoamiin etuihin ja työn tekemisen edellytyksiin klikkaamalla alta lukemaan lisää. Haku päättyy 9.6.2024.

Lue lisää

Projektinjohtajan oikea käsi, projekti-insinööri Johanna Törmä

Monimuotoisuus on kasvanut viime vuosina rakennusalalla ja yhä useampi nainen löytää uran rakennusalalta. Johanna Törmä toimii projekti-insinöörinä Haahtelassa.

Lue lisää

Kestävän kehityksen asiantuntija Maria Tepponen

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme kohti päästöttömämpää rakentamista. Siihen tarvitsemme vahvaa osaamista ja vastuullisen rakentamisen ymmärtämistä. Maria Tepponen on yksi asiantuntijoistamme.

Lue lisää

Suomen suurin rakennushanke Keskon logistiikkakeskus Onnela on noussut harjakorkeuteen

Haahtela toimii päätoteuttajana ja projektinjohtajana Suomen tämän hetken suurimmassa rakennushankkeessa Hyvinkäällä, jossa vietettiin 30.5. harjannostajaisia reilun 250 työntekijän kesken.

Lue lisää