Ett hus, många möjligheter

Vi erbjuder dig intressanta uppgifter inom såväl fastighets- och byggnadsbranschen som inom programutveckling. Utgående från vårt eget forskningsarbete utvecklar vi programvaror och metoder som vi testar i praktiken i de byggprojekt som vi leder. Hos oss har du chansen att påverka hur man kommer att bygga i framtiden. Vi söker kontinuerligt efter experter för projektledning inom byggherreuppdrag och programutveckling.

Utvecklas tillsammans med de bästa

Vi är en sakkunnigorganisation som inte är rädd för utmaningar. Vi arbetar i engagerade team där vars och ens specialkompetens får komma till sin rätt. Vår personal består av branschens främsta experter. Karakteristiskt för alla oss som jobbar hos Haahtela är att vi är ambitiösa och har viljan att ständigt utvecklas. Vi satsar på personalens välbefinnande och på kontinuerlig utveckling på många olika sätt. Detta syns bl.a. i våra anställdas långa anställningsförhållandena. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med branschens bästa experter med betydelsefulla arbetsuppgifter i utmanande projekt. Vårt moderna och trivsamma kontor ligger på Bulevarden i centrum av Helsingfors.

Blev du intresserad?

Berätta för oss om dig själv, om du är intresserad av att bli en del av vårt topprofessionella team. Sänd in en öppen ansökan genom att fylla i vår ansökningsblankett.