Sales Manager Haahtela HR Oy:lle

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan
Työsuhteen tyyppi ja kesto: Kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Helsinki, Bulevardi 16

Me Haahtela HR:llä haluamme auttaa yrityksiä tekemään parempia työvuorosuunnitelmia tarjoamalla suunnittelijalle tietoa, jonka avulla tämä voi tehdä järkevämpiä päätöksiä. Kehittämämme työvuorosuunnitteluohjelmiston avulla yritykset voivat vaikuttaa sekä toimintansa tehokkuuteen että työntekijätyytyväisyyteen.

Rekrytoimme tiimiimme Sales Managerin pystyäksemme resursoimaan enemmän aikaa tuotteen esittelyyn ja myyntiin potentiaalisille asiakkaille. Sales Manager hoitaa uusasiakashankintaa monipuolisesti asiakkaiden kontaktoinnista demoesittelyihin ja myyntineuvotteluihin. Myyntimme on hyvin ratkaisukeskeistä ja pystyäksesi ymmärtämään sekä tukemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä aikaisempaa kokemusta myynnistä. Lisäksi toivomme, että olet innostunut kehittämään tuotteen myyntiprosessia. Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa omaan työnkuvaan ja sen kehittämiseen. Tarjoamme tuloksiin sidotun varsin kilpailukykyisen palkkauksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden liittyä osaksi arvostettua asiantuntijaorganisaatiota, joka panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin monin tavoin. Tule osaksi tiimiämme!

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa mielenkiintoisen ohjelmistotuotteen myynnin parissa. Riippuen omasta tahtotilastasi, voimme ulkoistaa prospektoinnin ja liidien etsimisen, jotta voit aloittaa suoraan kiinnostuneiden asiakkaiden kontaktoinnista. Tavoitteenasi on sopia potentiaalisten asiakkaiden kanssa demoesittelyitä, jotka hoidat pääosin etäyhteyksin tai tarvittaessa paikan päällä asiakkaan luona. Pääset tekemään työtäsi hyvin itsenäisesti ja näin ollen tehtävä antaa vapauden suunnitella omat aikataulusi. Kuulut osaksi viisihenkistä projekteihin ja kehitykseen erikoistunutta tiimiä, jossa toimit vahvasti yhteistyössä yhtiön johdon, käyttöönoton, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa.

Etsimämme henkilö

Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta myynnistä (mielellään B2B) ja halua kehittyä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Odotamme henkilöltä aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Suomen kielen lisäksi odotamme sujuvaa englannin kieltä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellinen työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Pienessä yhtiössä pääset näkemään ja kehittämään kokonaisuutta sekä oppimaan paljon ohjelmistoalasta. Työntekijänämme saat myös käyttöösi konsernimme monipuoliset ja kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vaikuttaa omalla työlläsi ja onnistumisilla suoraan ansiotuloosi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kokemusta mielellään B2B myynnistä
  • Vahvoja neuvottelutaitoja sekä periksiantamatonta asennetta
  • Liiketaloudellista ymmärrystä
  • Innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeistä ajattelua
  • Innostusta ja näkemystä osallistua myynnin prosessin rakentamiseen ja kasvattamiseen
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Yhteystiedot: Haahtela HR Oy:n toimitusjohtaja Pekka Alli (p. 040 840 6474) vastaa mielellään tehtävään liittyviin kysymyksiin. Voit myös laittaa sähköpostia hänelle osoitteeseen: pekka.alli@haahtela.fi.


Hae tehtävää täältä


Yrityskuvaus

Olemme haasteita pelkäämätön asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee sitoutuneissa tiimeissä kunnioittaen jokaisen erilaista osaamista. Arvomaailmamme kärjessä on henkilöstömme, joka koostuu alojen parhaimmista osaajista. Kunnianhimo ja jatkuva kehittymisen halu kuvaavat hyvin meidän Haahtelalaisten luonnetta. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä jatkuvaan kehitykseen monin eri tavoin. Tämä näkyy muun muassa Haahtelalaisten poikkeuksellisen pitkinä työsuhteina. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan parhaimpien osaajien kanssa merkittävien työtehtävien ja projektien parissa. Nykyaikainen viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Lisätietoja yhtiöstä ja tuotteistamme löydät täältä: https://www.contactor.haahtela.fi/