Etusivu Ajankohtaista

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja rohkeaa juristiharjoittelijaa

Hei sinä, noin opintojesi puolivälissä oleva oikeustieteen opiskelija! Oletko joskus pohtinut mitä in-house -juristi oikeasti tekee töissä? Kiinnostaako sinua työskennellä laaja-alaisesti eri oikeudenalojen parissa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä juristiharjoittelijan tehtävä voisi olla juuri sinua varten! Etsimme oma-aloitteista ja rohkeaa juristiharjoittelijaa tukemaan kompaktia juristitiimiämme konsernin lakiasioissa.

”Juristiharjoittelijan näkökulmasta tiimimme tarjoaa paljon oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia. Meillä pääset yhdistämään juridisen kiinnostuksesi niin teknologiaan ja tietosuojaan kuin kiinteistöihin ja rakentamiseen sekä oikeasti harjoittelemaan in house -juristin arkea, ” kertoo lakiasiainjohtajamme Emilia Santasalo.

Juristiharjoittelijana työarkeesi kuuluu muun muassa oikeudellisia selvitys- ja tiedonhakutehtäviä, erilaisten asiakirjojen ja esitysten valmistelua, pieniä käännöstehtäviä sekä avustamista sisäisessä viestinnässä, kuten esimerkiksi uusien lainsäädäntömuutosten viestimisessä. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden perehtyä moniin eri oikeudenaloihin, kuten sopimus-, yhtiö- ja työoikeuteen, rakennusalan sääntelyyn, tietosuojaan sekä immateriaalioikeuteen – uteliaisuus ja palava into oppia uutta juridiikasta ovat siis valttia! Pääset osaksi yhteisöä, jossa kunkin työntekijän potentiaalin tunnistaminen on tärkeää. Halu kehittyä ja kehittää ovat tunnusomaisia piirteitä haahtelalaisten keskuudessa.

Tehtävästä pähkinänkuoressa:

 • Kesto vähintään kuusi (6) kuukautta.
 • Osa-aikainen työ, noin 15–22,5 tuntia viikossa.
 • Aloitus mieluiten elo- tai syyskuussa 2024. (Jos pääsisit aloittamaan vasta myöhemmin, niin ei hätää, sillä aloitus myös vuodenvaihteessa voi olla mahdollista.)
 • Palkkaus Juristiliiton palkkasuositusten mukainen.
 • Viihtyisä toimisto Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla, jossa Haahtelan oma kokki valmistaa viikon useimmat lounaat ja perjantaisin henkilökuntaa ilahduttaa konseptiksi muodostunut perjantaikakku.
 • Toimistolla sinua odottavat mukavat kollegat ja yhteisöllinen tiimi, joka kokoontuu yhteen muun muassa aamiaisten ja lounaiden merkeissä.

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • olet oikeustieteen opiskelija ja olet noin puolivälissä opintojasi;
 • olet utelias in house -elämää kohtaan ja sinulla on palava into oppia uutta juridiikasta;
 • sinulla on itsenäinen ja käytännönläheinen työote;
 • sinulla on jo kosketusta työelämään oman alan hommista tai muilta aloilta esimerkiksi kesätöiden kautta;
 • viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi) tai linkkaa meille LinkedIn-profiilisi hakujärjestelmän kautta 19.5.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit myös olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan Minjonin rekrytoijaan Vilma Piipposeen +358 40 515 8017 tai vilma.piipponen@minjon.fi.

Lue myös

Emil Fagerlundin päivät kuluvat työmaanjohtoon liittyvien tehtävien parissa

Haahtelan työmaainsinöörit toimivat hankkeissa projektinjohtajan oikeana kätenä ja päivät kuluvat moninaisten työmaan johtoon liittyen tehtävien parissa.

Lue lisää

Exceleistä innostuva työmaainsinööri Anni Keskisimonen

Haahtelassa hoitaa työmaainsinöörin tehtäviä tällä hetkellä kymmenkunta henkilöä eri hankkeissamme. Työmaainsinöörit pitävät huolta, että työmaa etenee suunnitelmien mukaan. Yksi heistä on Anni Keskisimonen.

Lue lisää

Kiinteistömarkkinoiden kupla puhjennut: rakentamisen hintataso on vuodessa pudonnut 15 % 

Raken­nusalan tulevaisuuden odotukset vuodelle 2024 ovat aivan alamaissa ja pitävät rakentamisen tuotanto­ketjun katteet alhaalla.

Lue lisää